Kaivohuone Terassi

  Kapasiteetti
  500

  Neliöt
  524

  Varaa tila!

  Arkkitehti Carl Engelin suunnittelema Kaivohuone valmistui vuonna 1838 ravintolaksi ja on siitä lähtien viihdyttänyt aikansa seurapiirejä Helsingin keskustassa. Vanhan kylpylän ravintolarakennus sijaitsee Kaivopuiston syleilyssä ja sen poikkeuksellisen upea sijainti meren rannassa, vehreässä puistossa on ainutlaatuinen ympäristö juhlillesi.

  Vehreän Kaivopuiston sydämessä sijaitseva Kaivohuoneen terassi on toiminut kesän ykköspaikkana jo sukupolvien ajan ja tarjoaa loistavat puitteet järjestää rento ulkoilmatilaisuus ydinkeskustan rauhallisessa keitaassa.

  Terassi on osittain katettu ja siihen kuuluu omat wc-tilat. Lämmittimet mahdollistavat juhlimisen aina aamuun asti. Terassilla on kaksi baaritiskiä.  3D

  Sijainti

  Iso Puistotie 1,
  00100 Helsinki

  Hinnoittelu

  Hinnoittelussa käytetään myyntitakuuta. Alkaen 500€/tunti myyntitakuu. Mikäli tilaisuuden kulutus (juomamyynti) täyttää myyntitakuun, erillistä tilavuokraa ei peritä. Eteispalvelu on tiloissamme pakollinen ja se maksaa 3,5€/henkilö. Jos myyntitakuu ei täyty, veloitetaan myyntitakuun ja tilaisuuden myynnin erotus tilavuokrana. Kaikki hinnat sisältävät ravintolahenkilökunnan sekä siivouksen ja sähkön.

  Pohjakuvat

  Lataa materiaalipaketti

  Tea Väisänen

  Sähköposti
  tea@eventm2.fi

  Puhelinnumero
  +358 20 7759 814

  Käyntiosoite
  Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

  Ota yhteyttä