Maxine Helsinki Vuokraa tilat

  Kapasiteetti
  730

  Neliöt
  850

  Varaa tila!

  Maxine on viihtyisä rentoutumispaikka keskellä Helsinkiä, Kampin keskuksen kuudennessa kerroksessa. Maxine muuntautuu helposti yritysten tai yksityisten juhlintapaikaksi, joko yksityistilaisuuksien muodossa tai muutoin vaan. Maxinen tilat ovat varattavissa aamusta myöhään yöhön.

  Maxine soveltuu hyvin erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi. Meillä onnistuu niin aamupalaverit, Cocktail- ja illallistilaisuudet, kuin isommat seminaarit ja tapahtumat. Maxinen tiloissa on helppo järjestää tilaisuus n. 50 - 730 hengelle. Eri alueiden avulla Maxinesta saa muokattua helposti juuri sopivanlaisen ratkaisun teidän tilaisuuteenne.  3D

  Sijainti

  Urho Kekkosen katu 1
  00100 Helsinki

  Hinnoittelu

  Hinnoittelussa käytetään myyntitakuuta. Alkaen 500€/tunti myyntitakuu. Mikäli tilaisuuden kulutus (juomamyynti) täyttää myyntitakuun, erillistä tilavuokraa ei peritä. Eteispalvelu on tiloissamme pakollinen ja se maksaa 3,5€/henkilö. Jos myyntitakuu ei täyty, veloitetaan myyntitakuun ja tilaisuuden myynnin erotus tilavuokrana. Kaikki hinnat sisältävät ravintolahenkilökunnan sekä siivouksen ja sähkön.

  Tekniikka

  Äänentoisto

  Background
  XLR & RCA-liittimellä
  Wireless mic

  Video

  6 x LCD-TV
  2 x screen & projector
  HDMI

  Internet

  Wifi

  Tanssilattian koko

  Leveys 8,6m ja pituus 9,9m

  Esiintymislava

  Tilassa on esiintymislava mahdollisuus erikseen toivottaessa

  Pohjakuvat

  Lataa materiaalipaketti

  Tea Väisänen

  Sähköposti
  tea@eventm2.fi

  Puhelinnumero
  +358 20 7759 814

  Käyntiosoite
  Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

  Ota yhteyttä