Apollo Karaoke Vuokraa tilat

  Kapasiteetti
  100

  Neliöt
  75

  Varaa tila!

  Helsingin keskeisimmällä paikalla sijaitseva tunnelmallinen karaoketila löytyy Apollo Clubin kellarikerroksesta. Täällä järjestät helposti vaikkapa pikkujoulut tai yritysjuhlat jopa sadalle ihmiselle.
  Urheiluteemainen tila on varustettu esiintymislavan ohella tietenkin täydellisillä karaokelaitteilla isoine screeneineen ja mikrofoneineen. Myös karaokeistäntä, tai -emäntä palvelevat tarvittaessa juhlakansaa.
  Mikäli laulaminen ei ole juuri tällä hetkellä ajankohtaista, voi esiintymislavan valjastaa vaikkapa pienen bändin tai puhujan käyttöön, ja yleisö nautiskella laadukkaan baarin valikoimasta.  Sijainti

  Mannerheimintie 16
  00100 Helsinki

  Hinnoittelu

  Hinnoittelussa käytetään myyntitakuuta. Alkaen 200€/tunti myyntitakuu. Mikäli tilaisuuden kulutus (juomamyynti) täyttää myyntitakuun, erillistä tilavuokraa ei peritä. Eteispalvelu on tiloissamme pakollinen ja se maksaa 3,5€/henkilö. Jos myyntitakuu ei täyty, veloitetaan myyntitakuun ja tilaisuuden myynnin erotus tilavuokrana. Kaikki hinnat sisältävät ravintolahenkilökunnan sekä siivouksen ja sähkön.

  Tekniikka

  Audio

  Taustamusiikkijärjestelmä
  Pioneer DJM-400 mikseri
  Soundcraft efx12 mikseri:
  12 mono kanavaa, 2 stereo kanavaa
  4 x Aura audio kaiutin
  Aura audio vahvistin

  Video

  4 x plasmanäyttö
  2 x videotykki ja valkokangas

  Esiintymislavan koko

  L=4,3m S=2,7m

  Pohjakuvat

  Lataa materiaalipaketti

  Tea Väisänen

  Sähköposti
  tea@eventm2.fi

  Puhelinnumero
  +358 20 7759 814

  Käyntiosoite
  Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

  Ota yhteyttä