Yritystapahtumat ja yritysjuhlat

Event m2 on kokenut yritystapahtumien järjestäjä. Vuosien saatossa olemme toteuttaneet satoja yritystapahtumia ja yritysjuhlia pienistä muutaman hengen kokouksista satojen vieraiden suuriin tapahtumiin. Event m2 tarjoaa kaikki palvelut saman katon alta. Palveluihimme kuuluu tilavuokraus, tapahtumatuotanto, catering ja tarjoiluhenkilökunta, joten jätä yritystapahtumasi järjestäminen meille ja nauti tilaisuudesta.

Yritystapahtumat toiveidesi mukaan

Jokainen tilaisuus on uniikki, sen takia autamme sinua tapahtumasi suunnittelussa alusta loppuun saakka. Suunnittelun alkuvaiheessa sinua auttavat tarvittaessa tapahtumatuotannon rautaiset ammattilaiset, koristelujen, tarjoilujen ja ohjelman suunnitteluun saakka. Tilavuokrauspalvelumme takaa, että löydät juuri sinun tilaisuuteesi sopivat puitteet Helsingin parhailta paikoilta. Vuosien yhteistyö Suomen halutuimpien catering- yritysten kanssa mahdollistaa tapahtumaasi sopivat tarjoilut ja tarjoiluhenkilökunta huolehtii siitä, että voit keskittyä tilaisuudestasi nauttimiseen.

Yritysjuhlat tärkeisiin merkkipäiviin

Liiketoiminnan ohessa on tärkeää nauttia myös merkkipäivistä. Onnistuneet yritysjuhlat parantavat tiimihenkeä ja ovat tärkeitä henkilökunnan motivoimiseen. Oli kyseessä sitten yrityksesi virkistyspäivä tai vuosijuhla, järjestämme sen kanssanne mielellämme. Tilatarjonnastamme löytyy ravintoloita ja baareja moneen makuun erikokoisina ja eri teemoilla varustettuna. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unohtumattomat yritysjuhlat!

Meiltä myös

Catering-palvelut | Tapahtumatuotanto

Haluatko järjestää yritystapahtuman Helsingin parhaalla paikalla?

Pyydä tarjous

Tea Väisänen

Sähköposti
tea@eventm2.fi

Puhelinnumero
+358 20 7759 814

Käyntiosoite
Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

Ota yhteyttä