Korhonen Vuokraa tilat

  Kapasiteetti
  300

  Neliöt
  257

  Lataa materiaalipaketti

  Korhonen sijaitsee Helsingin keskustassa 5 minuutin kävelymatkan päässä Kampin kauppakeskuksesta. Tilaan on hyvät kulkuyhteydet saavutpa sitten julkisilla tai omalla autolla.

  Korhonen kodikkaan tyylikäs skandinaaviseen makuun sisustettu kahden ravintolatilan kokonaisuus. Tilan sisustuksessa on käytetty runsaasti vaaleaa puuta ja vihersisustusta. Vierailleet asiakkaat ovatkin luonnehtineet tilan tunnelmaa ympärivuotiseksi sisäpihan terassiksi.

  Kuten sanottua ravintolassa on kaksi erillistä osastoa joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. Karaoke tila jonne mahtuu 110 henkilöä. Myös karaoken laulaminen onnistuu laadukkaan äänentoiston ja näyttöjen ansiosta. Näyttöjä voi käyttää myös esitys tarkoitukseen. Taustamusiikkisi voit valita Spotifysta! Discon puolelta löytyy suurempi baaritiski ja tanssilattia. Tanssilattian kattoa koristaa sateenvarjoista kasattu taideteos, joka heijastaa liikkuvien valojen värit upeasti. Disco on Korhosen tiloista suurempi ja tansittaa tarvittaessa 210 henkilön tilaisuuden.  Sijainti

  Fredrikinkatu 51
  00100 Helsinki

  Tekniikka

  Äänentoisto

  Aura audio
  2 x sub
  Ylä-ääni
  Spotify
  Karaokelaitteisto

  DJ

  2 x Pioneer CDJ-2000 nexus
  1 x Pioneer DJM-900 nexus

  Kuva

  LCD-TV

  Pohjakuvat

  Yhteystiedot

  Sähköposti
  tea@eventm2.fi

  Puhelinnumero
  +358 (0)20 7759 814

  Käyntiosoite
  Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

  Ota yhteyttä