Baarikärpänen Terassi Vuokraa tilat

  Kapasiteetti
  300

  Neliöt
  250

  Varaa tila!

  Tule viettämään ikimuistoista iltaa Baarikärpäsen terassille! Viihtyisä katettu terassialue toimii mainiona tilana niin yksityis- kuin yritysjuhliin. Ravintola sijaitsee uudella paikalla aivan Helsingin keskustassa, rautatieasemaa vastapäätä City Centerissä. Keskeisen sijainnin myötä koko porukka pääsee varmasti näppärästi paikalle.

  Tilasta löytyy useita istumapaikkoja sekä oma baaritiski. Baarikärpäsen terassi sopii loistavasti noin 20-300 hengen tapahtumiin ja juhliin, esimerkiksi syntymäpäiville, virkistysiltaan tai vaikka pikkujouluihin alkuillasta ennen ravintolan avaamista.

  Juhliesi jälkeen koko porukka pääsee ilmaiseksi jatkoille Baarikärpäseen, joten jatkopaikkaa ei tarvitse lähteä etsimään erikseen! Huom! Tilan voi varata ma-to koko illaksi privaattikäyttöön ja pe-la klo 21 saakka.  Sijainti

  Keskuskatu 8,
  Helsinki

  Hinnoittelu

  Myyntitakuu 200 € / tunti, kun tällä summalla ostetaan juomia (alkoholillisia tai alkoholittomia), tila ei maksa mitään. Eteispalvelu 3,5 € / hlö. Kaikki hinnat sisältävät ravintolahenkilökunnan sekä siivouksen ja sähkön.

  Pohjakuvat

  Lataa materiaalipaketti

  Tea Väisänen

  Sähköposti
  tea@eventm2.fi

  Puhelinnumero
  +358 20 7759 814

  Käyntiosoite
  Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

  Ota yhteyttä