Apollo Terrace Bar Vuokraa tilat

  Kapasiteetti
  200

  Neliöt
  255

  Varaa tila!

  Apollo Terrace Bar on Helsingin keskeisimmällä paikalla Forumin sisäpihalla sijaitseva tyylikäs ja viihtyisä terassibaari. Terassi on osittain katettu sekä markiisien alta löytyy lämmittimet viileämpien kesäiltojen varalle. Tilasta löytyy myös wc:t. Erilaisten tapahtumien järjestäminen Terrace Barissa on joustavaa ja vaivatonta.
  Terassin sisäänkäynti sijoittuu Kalevankadun puolelle keskelle Helsingin suosituinta baaritihentymää.

  Terrace Barissa järjestät vaikkapa rennon after work -verkostoitumistapahtuman tai tunnelmallisen illallisen tärkeimmille asiakkaillesi. Catering-yhteistyökumppanimme varmistavat, että tapahtumasi tarjoilut ovat ensiluokkaiset, ja Terrace Barin äänentoistolaitteistot hoitavat taustamusiikin puolestasi. Terrace Bar on varattavissa 2022 vapusta 31.7. asti.  Sijainti

  Kalevankatu 1
  00100 Helsinki

  Hinnoittelu

  Hinnoittelussa käytetään myyntitakuuta. Alkaen 250€/tunti myyntitakuu. Mikäli tilaisuuden kulutus (juomamyynti) täyttää myyntitakuun, erillistä tilavuokraa ei peritä. Eteispalvelu on tiloissamme pakollinen ja se maksaa 3,5€/henkilö. Jos myyntitakuu ei täyty, veloitetaan myyntitakuun ja tilaisuuden myynnin erotus tilavuokrana. Kaikki hinnat sisältävät ravintolahenkilökunnan sekä siivouksen ja sähkön.

  Tec

  Äänentoisto

  Taustamusiikki-äänentoisto
  Taustamusiikin soittamiseen ohjelmisto

  Pohjakuvat

  Lataa materiaalipaketti

  Tea Väisänen

  Sähköposti
  tea@eventm2.fi

  Puhelinnumero
  +358 20 7759 814

  Käyntiosoite
  Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

  Ota yhteyttä