Tapahtumatuotanto

Event m2 on innovatiivinen ja kokenut tapahtumajärjestäjä Helsingissä. Vuosien saatossa olemme tuottaneet satoja onnistuneita asiakas- ja henkilöstötapahtumia sekä kohtaamisia. Laaja kokemus sekä lukuisat yhteistyökumppanit takaavat onnistuneet ratkaisut tapahtumaasi. Tarjoamme monipuoliset palvelut tapahtumakonseptoinnista tilasuunnitteluun ja tuotantoon. Räätälöimme tapahtuman juuri Teidän tarpeitanne vastaaviksi, siksi panostamme kommunikointiin ja yhteistyöhön koko projektin ajan.

Minkälaista tapahtumaa olet järjestämässä?

Yritystapahtumat | Yksityistilaisuus | Pikkujoulut

Oli mielessäsi sitten:
Yritystilaisuus
-Tuotelanseeraus
-Asiakastilaisuus
-Konsertti
-Henkilöstötapahtuma tai koulutuspäivä
-Seminaari, konferenssi tai kongressi
-Tykypäivä, tiimipäivä tai virkistyspäivä

Event m2 auttaa sinua tilaisuutesi tapahtumatuotannossa! Tutustu palveluihimme!

Event m2 – kokenut tapahtumajärjestäjä

Myös tapahtumajärjestäjällä tulee olla mahdollisuus keskittyä tilaisuuden sisältöön ja liiketoimintaan, jätä siis käytännönjärjestelyt meille. Tapahtumatoimistostamme löytyy markkinointiviestinnän ja tapahtumasuunnittelun rautaiset ammattilaiset. Kaikki saman katon alta – tapahtumatuotannon lisäksi tarjoamme suuren valikoiman vuokra- ja juhlatiloja. Asiakkaitamme ovat olleet pienistä yrityksistä aina kansainvälisiin suuryrityksiin.

Laadukkaat äänentoistolaitteet ja ajanmukainen tekniikka takaavat onnistuneen illan ja tarvittaessa musiikista vastaavat ammatti DJ:t. Tapahtuman järjestäminen on meillä vaivatonta. Autamme tarvittaessa myös cateringin valinnassa, vuosien yhteistyö tämän hetken halutuimpien catering– yritysten kanssa takaa sen, että myös ruokapuoli sujuu ongelmitta!

 

Haluatko järjestää tapahuman Helsingin parhaalla paikalla?

Pyydä tarjous

Tea Väisänen

Sähköposti
tea@eventm2.fi

Puhelinnumero
+358 20 7759 814

Käyntiosoite
Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

Ota yhteyttä