Kokoustilat ja kokouspaketit

Kokoustilat Helsingin parhailta paikoilta! Event m2 tarjoaa edustavat tilat ja palvelut erilaisiin tapahtumiin. Tiloissamme järjestetään viikoittain onnistuneita kokouksia, videoneuvotteluita, yritystapahtumia ja seminaareja. Vuokraamme tiloja niin muutaman hengen kokouksiin tai satojen henkilöiden tilaisuuksiin.

Kokoustilat

Oletko kyllästynyt harmaisiin seiniin ja kolkkoihin kokoustiloihin? Event m2 tarjoaa kokouspaikat mitä innovatiivisimmissä ja luovimissa ympäristöissä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kokoustiloja rennolla meiningillä Helsingin keskustassa. Etsitkö kokouspaikkaa, jossa on saatavilla esim. langaton netti, videotykki, fläppitaulut, mikrofonit ja muut kokoukseen tarvittavat välineet? Laaja valikoimamme mahdollistaa puitteet juuri sinun tilaisuudellesi.

Kokouspaketit

Kauttamme järjestyvät myös kokouspalvelut. Älä siis huolehdi kalustuksesta, tekniikasta tai tarjoiluista. Suunnittelemme ja toteutamme kokouspaketit tarvittaessa puolestasi! Kokouspaketit räätälöidään juuri Teidän tilaisuuttanne ja tarpeitanne varten. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa alusta loppuun tapahtuman suunnittelusta ja käytännönjärjestelyistä aina kahvitarjoiluun asti. Autamme tarvittaessa myös cateringin valinnassa. Yhteistyömme Helsingin halutuimpien catering- yritysten kanssa mahdollistaa onnistuneen tilaisuuden, oli se sitten kokous, seminaari tai suurempi yritystilaisuus.

Kauttamme onnistuu mm
-Kokouspalvelut
Yritystapahtumat
-Seminaarit
-Kokoukset
-Videoneuvottelut
-Tuote-esittelyt
-Julkaisutapahtumat
-Tiimipäivät
-Henkilöstötilaisuudet

Tutustu kokoustiloihimme!

Haluaisitko järjestää kokouksen Helsingin parhaalla paikalla?

Pyydä tarjous

Tea Väisänen

Sähköposti
tea@eventm2.fi

Puhelinnumero
+358 20 7759 814

Käyntiosoite
Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

Ota yhteyttä