Järjestä yksityistilaisuus baarissa tai ravintolassa

Aina on syytä juhlaan! Meiltä löydät aina yksityistilaisuuteesi sopivat tilat. Kaikki baarimme ja ravintolamme sijaitsevat Helsingin parhailla paikoilla. Olivat kyseessä sitten etkot, pikkujoulut, häiden jatkot tai syntymäpäiväjuhlat, tarjoamme sopivan tilan loistavissa puitteissa Helsingin keskustassa. Valitse omaan tilaisuuteesi sopiva tila helposti ja nopeasti juhlijoiden määrän, tarjoilun ja juhlan luonteen perusteella!

Löydä sopivat tilat yksityistilaisuuteesi helposti

Meiltä löytyy tiloja moniin erilaisiin tilaisuuksiin. Sopisiko tilaisuuteesi paremmin esimerkiksi tunnelmallinen Wallis Kanavarannassa vai loistelias Apollo Live Club entisen elokuvateatterin tiloissa? Yksityistilaisuuksiin sopivia tiloja löytyy niin pienimmille porukoille esimerkiksi merkkipäivien järjestämiseen kuin satojen vieraiden suuriin juhliinkin. Tiloja löytyy eri teemoilla lukuisista ravintoloistamme. Miltä kuulostaisi bileet ravintolalaiva MS Louisianalla, karaokeilta Helsingin Apollossa tai ulkojuhlat legendaarisella Kaivohuoneen terassilla? Vain mielikuvitus on rajana. Tutustumalla erilaisiin tiloihimme löydät sopivan miljöön monenlaisille tilaisuuksille.

Järjestä yksityistilaisuus sisä- ja ulkotiloissa

Valikoimastamme löydät tiloja jotka soveltuvat pienempien tilaisuuksien järjestämiseen sisätiloissa, suurten kesätapahtumien järjestämiseen ulkona ja kaikkeen siltä väliltä. Esimerkiksi kesäsesonkina löytyy valikoimastamme lukuisia tiloja ulkojuhliin ravintoloidemme viihtyisillä terasseilla. Talviaikaan taas tunnelmallinen sisätila vaikkapa Ravintola Maxinessa Helsingin kattojen yllä kera lämmitetyn terassin voi olla oiva vaihtoehto.

Yksityistilaisuuden suunnittelu

Juhlapäivänäsi aika ei riitä murehtimiseen – Anna meidän siis auttaa sinua juhliesi suunnittelussa. Autamme mielellämme sinua tilaisuuden alusta loppuun, kuten tarjoilun ja koristeiden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Laadukkaat äänentoistolaitteet ja ajanmukainen tekniikka takaavat onnistuneen illan, ja tarvittaessa musiikista vastaavat ammatti DJ:t. Autamme tarvittessa myös cateringin valinnassa, vuosien yhteistyö tämän hetken halutuimpien catering- yritysten kanssa takaa sen, että myös juhliesi tarjoilupuoli sujuu ongelmitta!

Oli mielessäsi sitten:

– Pikkujoulut
– Jatkot
– Etkot
– Merkkipäivä
– Häät tai häiden jatkot
– Karonkan jatkot
– Syntymäpäiväjuhlat
– Vuosijuhla
– Yo-juhlien jatkot
– Virkistyspäivät

Sopivat tilat löytyvät varmasti. Tutustu monipuolisiin tiloihimme!

Meiltä myös

Catering-palvelut | Tapahtumatuotanto

Haluaisitko järjestää yksityistilaisuuden Helsingin parhaalla paikalla?

Pyydä tarjous

Tea Väisänen

Sähköposti
tea@eventm2.fi

Puhelinnumero
+358 20 7759 814

Käyntiosoite
Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

Ota yhteyttä