Catering

Event m2 tekee yhteistyötä Suomen johtavien catering-yritysten kanssa. Innovatiiviset ja modernit catering-palvelut ovat avain moneen onnistuneeseen tilaisuuteen. Mahdollistamme tarjoilut kaikein kokoisiin tilaisuuksiin ja sinä voit keskittyä olennaiseen, eli tilaisuudestasi nauttimiseen! Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tapahtumaasi sopiva kokonaisuus ja luodaan ikimuistoisia hetkiä loistavan ruoan ja juoman parissa.Loisto on ruoanlaiton klassisia perinteitä kunnioittava, mutta samalla innovatiivinen ja moderni catering-yritys. Catering-palvelumme toimialueena on koko Suomi. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja näemme jokaisen juhlan mahdollisuutena todistaa osaamistamme ja luoda ainutkertaiset puitteet kaikenkokoisille tilaisuuksille.

Loiston järjestämät tilaisuudet vaihtelevat muutaman henkilön edustustilaisuuksista useiden tuhansien henkilöiden tapahtumiin. Olemme työhistoriamme aikana palvelleet ja laittaneet ruokaa yli 900 000 tyytyväiselle asiakkaalle ja omaammekin alan parhaan tietotaidon. Loisto Catering tarjoaa makuhermoja hiveleviä elämyksiä, jotka muistetaan.

http://www.loistojuhlat.fi

News Catering – Paras uutinen vieraillesi

News Catering on vieraitasi varten. Osaava tiimimme viimeistelee juhlasi tai yritystilaisuutesi tunnelman. Ylitämme odotuksesi ja ihastutamme vieraitasi haluamillasi monipuolisilla makumatkoilla Andalusiasta Andamaanienmerelle – suomalainen saaristomenumme on toki klassikko. Lisäksi valmistamme kaiken tietenkin ainoastaan laadukkaista raaka-aineista.
Katso uusia ideoita, tarjoiluehdotuksia ja meihin luottavat asiakkaamme

Me hoidamme kaiken, sinä keräät vain kiitokset.

http://www.newscatering.fi

Monessa liemessä keitetty Q-catering on säilyttänyt innovatiivisen otteen kokkaukseen. Perusasioita kunnioittaen he loihtivat läheltä hankituista raaka-aineista nykyaikaisia makuja. Käsityönä ja kustannustehokkaasi kuitenkaan laadusta tinkimättä. Q-Gatering hoitaa suuret ja pienet juhlat alusta loppuun. Jokaisen tapahtuman tavoitteena on elämys, jossa juhlijat voivat keskittyä olennaiseen eli juhlisimiseen.

http://www.q-catering.fi

Tea Väisänen

Sähköposti
tea@eventm2.fi

Puhelinnumero
+358 20 7759 814

Käyntiosoite
Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

Ota yhteyttä