Soittolistat pikkujouluihin

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+

Pikkujoulukausi lähestyy taas kovaa vauhtia! Oli tarkoituksenasi sitten järjestää tyylikäs cocktail-tilaisuus, tunnelmallinen illallinen tai riehakkaat ja tunteita herättävät pirskeet on musiikki suuressa osassa pikkujoulujen tunnelmaa. Alta löydät Spotify-soittolistoja luonteeltaan erilaisiin juhliin.

1. Kun vieraaksi on saapumassa sekalainen sakki niin nuorta kuin vanhempaakin osanottajaa, nämä rauhalliset jouluklassikot sopivat kaikkiin makuihin.
Christmas Classics

2. Ruokailun taustalle sopii tunnelmallinen instrumentaalimusiikki. Voit valita pelkällä pianolla soitetut tai jazzahtavat versiot tutuista joulukappaleista, jotka antavat mahdollisuuden keskittyä ruokailuun ja keskustuun.
Christmas peaceful piano
Instrumental Jazz

3. Kun joukossa on hevimpää väkeä.
Metal Christmas
Raskasta Joulua

4. Suomen ja englannin kielinen sekalista sopii kansainvälisellekin porukalle.
Parhaat joulubiisit

5. Suomalaiset joulukappaleet sopivat hyvin Suomi 100 -teemaan.
Digster Joulu

6. Sitten kun bileet menee överiksi, voi Smurffilistan laittaa käyntiin. Tästä saa varmasti kunnon naurut ja hervottoman fiiliksen päälle.
Smurffit – Joulubileet vol 18

7. Kun seurue on valmiina tanssilattialle, mutta perinteiset listahitit eivät sovi pikkujouluteemaan, voi joulubiisejä kuunnella bassobiitteillä höystettynä.
Xmas Dance Trax

Nyt kun musiikkipuoli on kunnossa, voit rauhassa keskittyä pikkujoulujen muihin yksityiskohtiin. Ohjelmaesimerkkejä ja teemavaihtoehtoja on listattu blogitekstissä: Viimehetken Pikkujouluideat.

Julkaistu: 13.10.2017 Kategoria:

Yhteystiedot

Sähköposti
yhteys@eventm2.fi

Puhelinnumero
+358 (0)20 7759 814

Käyntiosoite
Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

Ota yhteyttä