Catering

Event m2 tekee yhteistyötä Suomen johtavien catering-yritysten kanssa. Innovatiiviset ja modernit catering-palvelut ovat avain moneen onnistuneeseen tilaisuuteen. Mahdollistamme tarjoilut kaikein kokoisiin tilaisuuksiin ja sinä voit keskittyä olennaiseen, eli tilaisuudestasi nauttimiseen! Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tapahtumaasi sopiva kokonaisuus ja luodaan ikimuistoisia hetkiä loistavan ruoan ja juoman parissa.Feast Catering on teemallisiin cateringpalveluihin erikoistunut yritys.

Olemme viidentoista vuoden aikana tuottaneet catering-palvelut noin kahteen tuhanteen eri tilaisuuteen.

Olemme tuottaneet catering-palveluita useista purjehduksen MM-kilpailuista pieniin kotona pidettäviin juhlaillallisiin. Parhaillamme olemme keskisuurten yksityis- ja yritystilaisuuksien toteuttajina. Olemme myös kokeneita pöytiin tarjoiltujen istuvien illallisten järjestäjiä.

Palvelumme perustuu herkulliseen ruokaan, näyttävään esillepanoon sekä ystävälliseen ja ammattitaitoiseen palveluun. Haluamme ylittää asiakkaiden odotukset ja tehdä juhlien tarjoiluista ikimuistoisia.

Ruokien esillepano sekä noutopöytien somistus on meille tärkeää. Näkö- ja hajuaisti luo lupauksen, jonka makuaisti lunastaa.

Luotettavuus ja toimintavarmuus ovat arvoja, jotka tekevät meistä halutun yhteistyökumppanin.

http://www.feast.fi

Loisto on ruoanlaiton klassisia perinteitä kunnioittava, mutta samalla innovatiivinen ja moderni catering-yritys. Catering-palvelumme toimialueena on koko Suomi. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja näemme jokaisen juhlan mahdollisuutena todistaa osaamistamme ja luoda ainutkertaiset puitteet kaikenkokoisille tilaisuuksille.

Loiston järjestämät tilaisuudet vaihtelevat muutaman henkilön edustustilaisuuksista useiden tuhansien henkilöiden tapahtumiin. Olemme työhistoriamme aikana palvelleet ja laittaneet ruokaa yli 900 000 tyytyväiselle asiakkaalle ja omaammekin alan parhaan tietotaidon. Loisto Catering tarjoaa makuhermoja hiveleviä elämyksiä, jotka muistetaan.

http://www.loistojuhlat.fi

News Catering – Paras uutinen vieraillesi

News Catering on vieraitasi varten. Osaava tiimimme viimeistelee juhlasi tai yritystilaisuutesi tunnelman. Ylitämme odotuksesi ja ihastutamme vieraitasi haluamillasi monipuolisilla makumatkoilla Andalusiasta Andamaanienmerelle – suomalainen saaristomenumme on toki klassikko. Lisäksi valmistamme kaiken tietenkin ainoastaan laadukkaista raaka-aineista.
Katso uusia ideoita, tarjoiluehdotuksia ja meihin luottavat asiakkaamme

Me hoidamme kaiken, sinä keräät vain kiitokset.

http://www.newscatering.fi

MONESSA LIEMESSÄ KEITETYT, YHÄ INNOVATIIVISET KOKIT, AJANKOHTAISET MAUT PERUSASIOITA KUNNIOITTAEN, PARHAISTA RAAKA-AINEISTA LÄHELTÄ JA TARPEEN MUKAAN KAUEMPAAKIN, KÄSITYÖNÄ, KUSTANNUSTEHOKKAASTI. SUURET TAI PIENET JUHLAT, ALUSTA LOPPUUN, MEILTÄ TEILLE. TAVOITTEENA AINA TÄYDELLINEN ILTA, JOLLOIN TE VOITTE KESKITTYÄ OLENNAISEEN, JUHLIMISEEN !

http://www.q-catering.fi

Yhteystiedot

Sähköposti
yhteys@eventm2.fi

Puhelinnumero
+358 (0)20 7759 814

Käyntiosoite
Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki

Ota yhteyttä